Betaling & Levering

Bestellen
Bestellen is gelukkig heel eenvoudig! Nadat je de gewenste producten hebt toegevoegd aan je winkelwagen, klik je op de knop om het bestelproces te starten. Vervolgens doorloop je de stappen om de bestelling af te ronden.

Betalen
Je kunt eenvoudig je bestelling afrekenen via IDEAL of zelf handmatig overmaken. Producten worden ongeveer 7 dagen vastgehouden. Mocht er binnen deze termijn niet te zijn betaald, dan wordt de bestelling geannuleerd. De bestelling wordt in behandeling genomen zodra de betaling is voldaan.

Levering
Ik doe mijn uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Mocht de levertijd afwijken, dan krijg je daar natuurlijk bericht over! De meeste artikelen worden binnen 1 - 2 werkdagen verzonden. Gepersonaliseerde artikelen hebben meestal wat langer de tijd nodig. Je kan hier meer over vinden bij het betreffende artikel.

Verzending
Je bestelling wordt verzonden met PostNL. Momenteel verzend ik alleen binnen Nederland. Over het algemeen zal de bestelling de volgende werkdag worden bezorgd (Nederland), echter is dit volledig afhankelijk van de vervoerder. De vermelde prijzen in de webshop zijn altijd exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland (1-2 dagen)

€ 2,95 - Kartonnen envelop voor kleine bestellingen (zonder track & trace)
€ 4,50 - Brievenbuspakje (+track & trace)
€ 6,95 - Pakket (+track & trace)

Als een cadeautje verpakt
Alle bestellingen worden met zorg en feestelijk ingepakt. Zo is het altijd een feestje om je bestelling te openen! Dat geeft toch een extra beleving (vind ik). Voor kleine bestellingen wil ik de verzendkosten graag zo laag mogelijk aanbieden, en daarom worden deze per envelop verstuurd. Zo blijft het leuk om online te winkelen!